Αγαπητοι μου φιλοι γεια σας! Μετα απο τόσες μέρες αποχής αποφάσισα να επιστρέψω δυναμικότερη με την πεποιήθηση πως θα κανω τα αδύνατα δυνατά να σας παρουσιάσω καινούρια πράγματα και δημιουργίες.Το καλοκαίρι είναι όλο δικό μας ,ο χρόνος άπλετος και δε λέει να τον αφήσουμε να πάει χαμένο. Γιαυτό και γω σας παρουσιάζω μια νέα μόδα που κυκλοφορεί λίγο φολκλορ αλλά αρκετά in και πολυ ευκολη στην πράξη.Την τσάντα απο κουρελού.Αφού πέρασα απο ένα κατάστημα ενός εμπορικού ενθουσιασμένη απο την ιδέα της νέας μου έμπνευσης αφέθηκα στα χέρια της δημιουργίας . Η χαρά μου είναι μεγάλη που κατάφερα με τα απο τόσο καιρό να ξαναβρώ την δημιουργικότητα μου.Δειτε λοιπόν πως μπορείτε να φτιάξετε και σεις τις δικές σας τσάντες. Τα υλικά μου είναι πολύ απλά και αφου δυστυχώς η μηχανή μου δε μπορεσε λόγω πάχους υφάσματος να γαζώσει το τελικό αποτέλεσμα είναι καθαρα χειροποίητο.Αφού διάλεξα απο το κατάστημα την κουρελού που μου άρεσε,πήρα ότι υλικό είχα στην άκρη απο πράγματα που δεν ήθελα όπως σχοι...
Σχόλια
Φιλιά
Λοιπόν αφού το ψήσω και το αφήσω να κρυώσει πολύ καλά επάνω σε σχάρα, το κόβω συνήθως σε 3 οριζόντια παντεσπάνια (ιδίου μεγέθους) με ένα μεγάλο μαχαίρι (πριονωτό) ψωμιού, δηλαδή καθώς το κόβω με το ένα χέρι, το άλλο ΄χερι μου το έχω επάνω στο παντεσπάνι κρατώντας το ελαφρά και πιεζοντάς το ώστε να μην μου κοπεί στραβά και το γυρνάω γύρω γύρω, θα σε βοηθούσε ένας δίσκος που η βάση του γυρνάει γύρω γύρω (πουλάνε στην ΙΚΕΑ).
Τώρα για το σιρόπιασμα ..... βάζω το 1ο παντεσπάνι στον δίσκο που θα φτιάξω την τούρτα και σιροπιάζω με ένα πινέλο βουτηγμένο στο σιροπι.
Βάζω την γέμιση που θέλω, μεταφέρω το 20 παντεσπάνι επάνω στην γέμιση ξανασιροπιάχω με ένα πινέλο ξανά γέμιση κλπ
Ελπίζω να βοήθησα.
Αααααα συνήθως το παντεσπάνι το φτιάχνω από την προηγούμενη και το βάζω στο ψυγείο (κομμένο) δηλ. πως το κάνω ...... βάζω λαδόκολα επάνω το ένα παντεσπάνι ξανά λαδόκολα παντεσπάνι κλπ το βοηθάει στο ψυγείο να γίνει πιο ΄΄σταθερό΄΄
Καλό βράδυ
Καλό βράδυ
Καλή επιτυχία!